• Marketing

Booston

Booston is een Platform-And-A-Service. De software zorgt ervoor dat jouw vacatures automatisch worden omgezet in wervende online campagnes, uitsluitend geplaatst op de kanalen waar jouw kandidaten zich bevinden.

Kenmerken

  • Online werven en selecteren van de beste kandidaten
  • De Booston software neemt repetitieve (recruitment) marketing taken van je over en vergroot de zichtbaarheid van je vacatures op alle kanalen
  • Van website naar volledige recruitment-marketingoplossing

 

Koppeling met Carerix

Booston integreert met Carerix. Vacatures, teamleden, sollicitaties en kandidaat-statussen zijn zo volledig inzichtelijk binnen de Booston dashboards. Zo wordt marketing ondersteund gericht op de actuele dag-tot-dag vraag. Waar mogelijk zet Booston automatisch campagnes live of zet zij deze klaar voor de eindklant. Volledig, voorzien van teksten, targeting en budgetoptimalisatie. Is een vacature vervuld? Dan worden alle gekoppelde campagnes direct gepauzeerd. Zo’n geautomatiseerde aanpak met alle kanalen onder één dak levert (veel) meer resultaat dan een generieke inzet. Daarnaast maken onze heldere dashboards het mogelijk om direct aanpassingen door te voeren aan lopende campagnes. Dat scheelt niet alleen veel tijd, maar zorgt er ook voor dat je gerichter inzet op kandidaten die voor jullie op enig moment de meeste waarde hebben.

Contactpersoon

Nick Broekman

Directeur

info@booston.io
+0343447432

Gerelateerde integraties

Gerelateerd nieuws

Benieuwd hoe onze oplossing voor jou werkt?

Vraag een demo aan en zie hoe Carerix voor jou werkt. Op basis van jullie workflow en werkprocessen en onze ruime ervaring geven wij jou een gepersonaliseerde demo. Ook nemen we je mee in de technologische ontwikkelingen rondom recruitment.