CRM voor Recruitment

CRM, Customer Relationship Management of binnen Recruitment ook wel Candidate Relationship Management is een heel belangrijk onderdeel van jouw dagelijkse werkzaamheden. Door regelmatig contact te hebben met jouw kandidaten en contactpersonen blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen van een organisatie, nieuwe projecten, vacatures of een gewenste nieuwe baan. Die contacten doe je het liefst vanuit één omgeving, jouw ATS. Je stuurt e-mails, hebt WhatsApp contact of belt met je kandidaat om gestructureerd en met regelmaat contact te houden met kandidaten en contactpersonen.

Automatische koppeling van activiteiten

Repeterende activiteiten in een dynamische functie vragen om zo min mogelijk handmatige registratie. De activiteiten die je in Carerix vastlegt zijn onder andere e-mail, afspraken, taken en notities. E-mails die je ontvangt en verstuurt, worden automatisch gekoppeld aan het juiste dossier. Ook de overige activiteiten worden in Carerix gemakkelijk gekoppeld door te werken met onze handige contextbar. Alle activiteiten zijn hierdoor ook voor iedereen inzichtelijk zonder extra handelingen, wel zo handig.

Activiteiten overzichtelijk op jouw persoonlijke dashboard

CRM moet je helpen in het dagelijks werk als een personal assistant. Heb je al 2 maanden geen contactmoment gehad met jouw contactpersoon? Carerix maakt hiervoor automatisch een ‘to do’ aan die op het juiste moment op jouw dashboard verschijnt. Klantafspraken over snelheid van opvolging? Ook jouw procedures zijn inzichtelijk met de bijbehorende SLA.

Leadgeneratie

Met Carerix heb je toegang tot actuele marktinformatie op een voor jou werkbare manier.
Zo kun je meldingen instellen wanneer er nieuwe vacatures van jouw klanten en prospects online verschijnen en ze direct aanmaken als vacature in Carerix. Werk vanuit je kandidaat en bekijk welke vacatures je zelf beschikbaar hebt, maar ook daarbuiten.

Leads & Opportunities

Werk je als sales aan het uitbouwen van bestaande klanten of het acquireren van nieuwe klanten? Met Leads kun je kansen vastleggen en aanmaken voor jezelf of een collega. Zo kan marketing bijvoorbeeld leads aanmaken die binnen zijn gekomen via de website en toewijzen aan de juiste collega om op te volgen. Zodra de sales collega de lead beoordeeld heeft past hij/zij dit aan in de status en creëert een opportunity direct vanuit de lead. Die kan opgevolgd worden met de fases, door jouw organisatie gedefinieerd. Zo ziet de workflow van een Tender er bijvoorbeeld anders uit dan de workflow van een whitepaper download. Binnen deze opportunity leg je daarnaast de kans vast dat de opportunity een succes gaat worden en welke omzet hiermee gemoeid is.

Talentpools

Het onderhouden van contacten is een tijdrovende klus. Met Talentpools in Carerix bedien je met gemak een grote groep met dezelfde interesse. Een Talentpool kan bestaan uit jouw beste lassers, werkvoorbereiders, credit controllers, laatstejaarsstudenten of mensen die je ontmoet hebt op een beurs. Met de Talentpool-functionaliteit van Carerix plan je gemakkelijk contactmomenten in of automatiseer je de registratie voor een event. Door de Talentpool te koppelen aan je Campagne in Carerix heb je ook altijd een up-to-date lijst wie zich wel of niet heeft ingeschreven voor je evenement.

Benieuwd hoe onze oplossing voor jou werkt?

Vraag een demo aan en zie hoe Carerix voor jou werkt. Op basis van jullie workflow en werkprocessen en onze ruime ervaring geven wij jou een gepersonaliseerde demo. Ook nemen we je mee in de technologische ontwikkelingen rondom recruitment.