Recruitment Website & Employer Branding

Een goede recruitment website speelt een belangrijke rol bij het aantrekken en binden van bestaande en nieuwe kandidaten of potentiële opdrachtgevers. Geen wonder dat jij dit ziet als een van jouw visitekaartjes en besteed je logischerwijs veel aandacht aan het uiterlijk en de functionaliteit van jouw recruitment site.

Employer Branding

Jouw recruitment website biedt een platform om de cultuur, waarden en missie van de organisatie te tonen. Het helpt (potentiële) kandidaten te begrijpen waar de organisatie voor staat en waarom ze er willen werken. Een sterk werkgeversmerk zorgt ervoor dat kandidaten zich sneller aangetrokken voelen tot de organisatie en verhoogt de kans dat ze solliciteren. Daarbij is de kans op een match groter wanneer een kandidaat een goed beeld krijgt van jouw organisatie en zich kan identificeren met de bedrijfscultuur.

 

Recruitment Website

Carerix helpt met de aanschaf van een flexibele recruitment website die gemakkelijk kan worden aangepast aan de veranderende eisen en doelstellingen van jouw organisatie. Het stelt je in staat om nieuwe functionaliteiten of ontwerpelementen toe te voegen wanneer dat nodig is. Dit maakt het mogelijk om snel te anticiperen op veranderingen in jouw recruitmentstrategie, nieuwe trends in de branche of feedback van kandidaten.

Integratie

Integreer jouw recruitment website naadloos met jouw Carerix applicatie. Vereenvoudig het beheer van sollicitaties en kandidaatgegevens en zorg voor een gestroomlijnd recruitmentproces. Daarnaast verhoogt het de efficiëntie van het wervingsproces en verbetert het de gebruikerservaring.

Vindbaarheid en SEO

Vindbaarheid en SEO zijn van belang voor een recruitment website om de zichtbaarheid te vergroten. Blijf concurrentie voor of zet SEO in om de juiste doelgroep aan te trekken. Uiteindelijk is het doel een betere gebruikerservaring te bieden en de conversieratio te verhogen. Door te investeren in SEO-technieken kun je je website effectiever maken in het aantrekken van gekwalificeerde kandidaten voor de vacatures die je aanbiedt.

Multiposting

Multiposting is een ideale tool om jouw bereik te vergroten en gemakkelijk vacatures te posten op verschillende wervingskanalen. Zo biedt een multiposter de mogelijkheid om vacatures op verschillende jobboards, sociale media en andere online kanalen te plaatsen. Vereenvoudig je proces en verspreid jouw vacature al bij het publiceren vanuit Carerix waarbij de kandidaat vervolgens met de juiste bronvermelding wordt gematcht aan een vacature.

Benieuwd hoe onze oplossing voor jou werkt?

Vraag een demo aan en zie hoe Carerix voor jou werkt. Op basis van jullie workflow en werkprocessen en onze ruime ervaring geven wij jou een gepersonaliseerde demo. Ook nemen we je mee in de technologische ontwikkelingen rondom recruitment.

Gerelateerde partners & integraties