• Kennis en Opinie
  • Nieuws

15 augustus 2023

Carerix AI

Ontdek de toekomst van recruitment: Carerix gebruikt de kracht van AI om recruitmentprocessen te transformeren, de juiste balans te vinden tussen automatisering en de menselijke touch, en de weg te banen voor innovatie en efficiëntie in een snel veranderende technologische wereld.

Doe mee met de ‘Carerix AI’ Pilot »

Carerix visie op Recruitment Teams

Bij Carerix geloven we sterk in het creëren van de perfecte match door het vinden van de juiste balans tussen automatisering (Automate) en menselijke interactie (Human Touch). Onze missie is om recruitment teams te ondersteunen bij het aanbrengen van deze balans. Dankzij ChatGPT kunnen we recruiters nog beter bijstaan op vlakken waar menselijke inbreng minder meerwaarde biedt. De beste recruitment assistent.

Wat kunnen Recruitment Teams nu al met ChatGPT?

Recruiters kunnen al een gratis account aanmaken en de hulp van ChatGPT inroepen voor diverse taken. Denk aan het zoeken naar meer informatie over een bedrijf, het samenstellen van een bedrijfsprofiel, teksten laten samenvatten of verbeteren, of het krijgen van een aanzet voor het schrijven van een vacaturetekst. Probeer ook eens je LinkedIn-profiel te uploaden als PDF in www.chatpdf.com. Vraag bijvoorbeeld hoeveel jaar werkervaring in het document staat of welke vaardigheden je zou missen als je zou willen switchen naar een functie als Leraar Bedrijfskunde op een hogeschool. Bizar, hè?

Introductie Carerix AI

Met de introductie van Carerix AI willen we de implementatie van ChatGPT binnen recruitment teams op grotere schaal vergemakkelijken. Dit doen we door het dichter bij je dagelijkse werk te brengen via een betaald OpenAI bedrijfsaccount.

Denk bijvoorbeeld aan het uitleggen van de skills van een Minister President van Nederland en wat de top 3 interviewvragen zijn voor een dergelijke functie.

We staan pas aan het begin van de Carerix AI journey

We hebben al stappen gezet, maar we staan pas aan het begin. De volgende stappen zijn onder andere het creëren van je eigen data, het toepassen van AI op die data en met je eigen tone of voice. Deze ontwikkelingen zullen ook zeker leiden tot verbeteringen op het gebied van assisted en automated matching. We leven in een geweldige tijd vol technologische vooruitgang! Graag nodig ik je uit om met ons mee te bouwen aan Carerix AI.