Search & Match

De kandidaten die jij in je systeem hebt staan zijn van grote waarde. Wij faciliteren dan ook graag alle mogelijkheden om jou de juiste match te kunnen laten maken of je nu zoekt vanuit een kandidaat, een vacature of de voorgestelde matches beoordeelt.

Zoeken vanuit de kandidaat

Wanneer je kennismaakt met een kandidaat wil je zeker weten dat je alle mogelijkheden benut. Je zoektocht vanuit de kandidaat start vaak bij jouw eigen vacatures. Daarnaast ga je in Carerix gemakkelijk op zoek naar vacatures van collega’s en andere vestigingen in zijn of haar gewenste regio. Koppel jouw kandidaat in Carerix ook aan opdrachtgevers waar hij of zij zou kunnen passen en breng je kandidaat gemakkelijk onder de aandacht. Met de data van Jobdigger in Carerix kun je ook direct de match maken op vacatures die je zelf nog niet in jouw Carerix hebt staan.

Zoeken vanuit de vacature

Vanuit de vacature start je gemakkelijk jouw zoektocht naar de best passende kandidaten in jouw database. Met de geavanceerde zoektechnologie in Carerix vind je altijd de meest geschikte kandidaat, of het nu gaat om het zoeken op specifieke trefwoorden in een CV,  vaardigheden of opleiding, gematchte kandidaten op vergelijkbare vacatures of door jouw talentpools. Met onze zoektechnologie mis je geen geschikte kandidaat. In ons screeningsoverzicht beoordeel je de zoekresultaten en match je de kandidaten waar je mee verder wilt gelijk aan de vacature.

Search & Match Assistent 360*

Er ontstaan altijd nieuwe kansen doordat er nieuwe kandidaten en vacatures aan jouw systeem worden toegevoegd. Met de Search & Match assistent mis je geen kansen door het systeem continu te laten zoeken naar nieuwe mogelijkheden en worden potentiële matches aangeboden op een presenteerblaadje. In de beoordeling van de match sta jij natuurlijk zelf aan het roer.

Sourcing LinkedIn

Naast Carerix werk je ongetwijfeld ook met LinkedIn als hulpmiddel voor actieve sourcing. Met onze LinkedIn integratie heb je op beide plekken alle relevante informatie om tot een volgende actie te komen. Je herkent op LinkedIn of een kandidaat al bekend is in jouw Carerix applicatie. Zo niet, dan voeg je ze toe aan jouw database of update met slechts één klik. Zie of een kandidaat op LinkedIn al aan een vacature is gematcht of match het profiel aan een vacature in Carerix zonder LinkedIn te verlaten. Voeg notities toe aan een kandidaat of contactpersoon terwijl je ze op LinkedIn bekijkt. Vanuit de LinkedIn Browser open je direct bestaande kandidaten in jouw Carerix applicatie.

  • LinkedIn integratie met CarerixChrome plugin
  • Match, Creëer of Update kandidatenmet één klik in Carerix

Benieuwd hoe onze oplossing voor jou werkt?

Vraag een demo aan en zie hoe Carerix voor jou werkt. Op basis van jullie workflow en werkprocessen en onze ruime ervaring geven wij jou een gepersonaliseerde demo. Ook nemen we je mee in de technologische ontwikkelingen rondom recruitment.

Gerelateerde partners