31 maart 2022

Collega in de spotlight-Mieke Middendorp

Maak kennis met Carerix.  Middels een aantal interessante interviews stellen we je graag voor aan een aantal collega’s. Krijg een indruk van de organisatie en de mensen achter Carerix. Wie zijn ze? Wat doen ze in hun vrije tijd en waarom kiezen ze voor een baan bij Carerix? Maar ook wanneer krijg je als (potentiële) klant met deze collega te maken?

Deze keer stellen we je voor aan:
Mieke Middendorp – Head of Customer Success Management.
Mieke is 38 jaar en woont samen met haar dochter in Berkel en Rodenrijs.

Wie is Mieke?

Mieke werkt al bijna 4 jaar bij Carerix. Zij is begonnen als Senior Customer Success Manager en na 3 maanden is haar gevraagd leiding te geven aan het Customer Success Managementteam. Inmiddels bestaat dit team uit 6 Customer Success Managers. In haar vrije tijd sport ze graag, ze doet aan hardlopen en salsa dansen! Ook houdt zij heel erg van koken. “Ik vind het heerlijk om iets leuks te bedenken en dan in het weekend uitgebreid te koken“. En natuurlijk lekker uiteten en afspreken met vrienden is iets wat Mieke ook  graag doet, met af en toe een lekker wijntje ? Niet veel mensen weten dit van Mieke, maar ze gaat graag één keer per jaar kamperen. “Helemaal back to basic, even afstand van alle luxe, heerlijk vind ik dat”.

Wat maakt jouw functie leuk?

“Ik denk wel de afwisseling. Aan de ene kant kan ik uitgebreid bezig zijn met de strategie en het coachen van mijn team, verbeteren van de organisatie en aan de andere kant sta ik zelf ook nog met mijn voeten in de klei. Ik bezoek klanten, ga met mijn collega’s mee en draag bij aan escalatiemanagement. Ik heb altijd het gevoel dat mijn acties, hoe klein misschien ook, direct iets bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de organisatie én voor de klanten. Dit spreekt mij heel erg aan”.

Hoe ziet een typische dag er voor jou uit bij Carerix?

“Dat is een lastige vraag! Zeker omdat niet één dag hetzelfde is. Ik denk dat ik beter een beetje globaal de week kan omschrijven.
Aan het begin van de week ben ik vooral met het team bezig. Op maandag heb ik altijd overleggen met het team en een individueel gesprek met hen gepland staan. Ik vind het heel erg belangrijk om te weten wat hen bezighoudt en of het goed met ze gaat.
Later in de week volgen er meer overleggen en afspraken over strategie en projecten. We kijken bijvoorbeeld naar klantcases, verbetering van de interne organisatie. Maar natuurlijk is het ook belangrijk de onderlinge samenwerking te optimaliseren. Tot slot heb ik ook contact met klanten en help ik mijn collega’s met het beantwoorden van alledaagse vragen tot het zoeken naar een oplossing voor complexe vraagstukken”.

Hoe zou jij Carerix als organisatie omschrijven?

“Ik vind Carerix een hele mensgerichte, platte organisatie. Als je kijkt vanuit een managementperspectief hanteren wij een bottom-up strategie. Niet alleen de directie bepaalt, maar we kijken echt hoe we samen beter kunnen worden. Ten opzichte van andere organisaties voel ik hier ook heel veel veiligheid. Mensen zijn hier open en je kan hier helemaal jezelf zijn. Ook is er voor iedereen een plekje te vinden. De organisatie is flexibel, we werken zowel vanuit huis als op kantoor. Je kunt eigenlijk overal inloggen”!

Wat maakt het in het bijzonder voor jou leuk om bij Carerix te werken?

“Voor mij in het bijzonder de cultuur binnen Carerix. Je kunt je er veilig voelen en helemaal jezelf zijn. Er wordt naar je geluisterd en je ideeën worden serieus genomen, waardoor je direct het gevoel hebt dat je bijdraagt en meehelpt aan de groei van Carerix”.

Wat zou je tegen iemand zeggen die bij Carerix wilt solliciteren?

“Doen! Het is absoluut de moeite waard om kennis te komen maken. De bedrijfscultuur bij Carerix is moeilijk te omschrijven zonder dat je heel cliché wordt. Dus ik zou je zeker uitnodigen om dit te komen voelen en ervaren. Wij zijn anders dan andere bedrijven”.

Wil je zelf nog iets toevoegen?

“Nee, ik denk het niet! Kom gewoon eens gezellig langs zou ik zeggen ? De deur staat altijd open en er is altijd tijd voor een kop koffie”!

Bedankt Mieke voor je bijdrage. Volgende keer interviewen we Misja van der Velden Manager New Business Sales.
Ben je nieuwsgierig geworden naar Carerix en wil je meer weten? Plan een gesprek in via recruitment@carerix.com of bekijk onze openstaande vacatures op onze website.