Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Active Professionals (Qlik)

Active Professionals is dé dienstverlener op het gebied van Business Intelligence, Predictive Analytics & Augmented Intelligence. Zij halen het maximale uit jouw (Big) data. Met hun jarenlange ervaring helpen ze, naast het analyseren en beoordelen van bestaande data, ook met het voorspellen van toekomstige resultaten en het formuleren van actiegerichte inzichten waarmee de bedrijfseffectiviteit verhoogt. Active Professionals kan jou hierin ondersteunen, of dit volledig uit handen nemen.

Active Professionals kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak, korte lijnen en een sterk team van trotse Data specialisten met up-to-date kennis. Hun motto is “Expansion. Always, in all ways”: Active Professionals wil iedere dag nóg beter zijn dan vandaag.

Het team bestaat uit een vijftigtal gedreven professionals met een passie voor hun vak. De professionals zijn hoogopgeleid en/of hebben meerjarige werkervaring met datagerelateerde vraagstukken. Zij zijn stuk voor stuk met zorg geselecteerd en gaan enkel voor de best passende oplossingen op data gebied.