Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

SendtoDeliver

SendtoDeliver is een digital marketing bureau uit Amsterdam dat gespecialiseerd is in het helpen van recruiters, recruitment bureaus en recruitment teams. Ze ondersteunen op het gebied van content marketing, e-mail, social media én zijn expert op het gebied van recruitment systemen. Zo bouwden ze al eerder een koppeling tussen Carerix en het CRM HubSpot en weten zij als geen ander hoe je de juiste klanten of kandidaten via marketing aantrekt.

Recruitment marketing

Het bouwen aan sterke employer branding, vinden en aantrekken van topkandidaten en communiceren met je doelgroep via je Werkenbij website is voor veel organisaties een uitdaging. SendtoDeliver helpt organisaties en recruitment bureaus aantrekkelijk te zijn voor topkandidaten door campagnes op te zetten, content te delen, social media strategisch te beheren en alles te koppelen met slimme systemen zoals Carerix en HubSpot.

Client case: De Pooter

SendtoDeliver hielp De Pooter Personeelsdiensten met het opzetten van een compleet vernieuwd sales- en marketingproces om sales vlekkeloos samen te laten werken met marketing en recruitment. Om dit voor elkaar te krijgen zorgden ze voor de integratie met HubSpot en krachtige content marketing om verkeer en lead generatie te stimuleren.

Kennis delen

SendtoDeliver is ook actief bezig met het delen van kennis onder professionals. Dat doen ze onder andere door regelmatig blogs te schrijven over diverse onderwerpen binnen recruitment marketing en webinars te organiseren.