Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

SendtoDeliver

Als partner van Carerix helpen wij met het inrichten van recruitment marketing en het opzetten van recruitment automation

Wil jij voorloper zijn in de strijd op de arbeidsmarkt en hiermee de beste kandidaten binnenhalen? Dan is het belangrijk dat je weet hoe je geschikte mensen voor jouw vacatures bereikt en ze overtuigt om voor jouw bedrijf te kiezen. Samen bouwen wij jouw employer brand, van naamsbekendheid en candidate journey tot het optimaliseren van jouw recruitmentproces. Onze recruitment marketingspecialisten staan klaar om samen met jou je volgende hires te vinden!

Wij helpen onze opdrachtgevers met het bieden van meerwaarde, vanaf het allereerste contactmoment. Enkel wanneer je iets te bieden hebt, kun je een reactie uitlokken. En enkel na een eerste reactie, kun je beginnen met het bouwen van een relatie. Hoe we dit voor jouw bedrijf kunnen doen?

Begin met het beantwoorden van de juiste vragen! Waar is je doelgroep naar op zoek? Wat beweegt hen? Waar gaat hun hart sneller van kloppen? Wat willen ze lezen, zien en horen? Met verschillende vormen van online marketing bouwen we bruggen en verbinden we jouw merk én recruiter aan potentiële kandidaten. Vanaf jouw online vindbaarheid en aanwezigheid tot meetbare conversies, van het eerste contactmoment met kandidaten of klanten tot merkbaar ambassadeurschap.

Meer weten?
Plan een vrijblijvend gesprek in met één van onze specialisten via meet.loyall.co/sendtodeliver