SendtoDeliver

Als partner van Carerix helpt SendtoDeliver bij het inrichten van recruitment marketing en het opzetten van recruitment automation.

Samenwerking met Carerix

Wil jij voorloper zijn in de strijd op de arbeidsmarkt en hiermee de beste kandidaten binnenhalen? Dan is het belangrijk dat je weet hoe je geschikte mensen voor jouw vacatures bereikt en ze overtuigt om voor jouw bedrijf te kiezen. Samen bouwen wij jouw employer brand, van naamsbekendheid en candidate journey tot het optimaliseren van jouw recruitmentproces. De recruitment marketingspecialisten staan klaar om samen met jou je volgende hires te vinden!

Begin met het beantwoorden van de juiste vragen! Waar is je doelgroep naar op zoek? Wat beweegt hen? Waar gaat hun hart sneller van kloppen? Wat willen ze lezen, zien en horen? Met verschillende vormen van online marketing bouwen we bruggen en verbinden we jouw merk én recruiter aan potentiële kandidaten. Vanaf jouw online vindbaarheid en aanwezigheid tot meetbare conversies, van het eerste contactmoment met kandidaten of klanten tot merkbaar ambassadeurschap.

Meer weten?
Plan een vrijblijvend gesprek in met één van onze collega’s! Wij helpen je graag verder.

Benieuwd hoe onze oplossing voor jou werkt?

Vraag een demo aan en zie hoe Carerix voor jou werkt. Op basis van jullie workflow en werkprocessen en onze ruime ervaring geven wij jou een gepersonaliseerde demo. Ook nemen we je mee in de technologische ontwikkelingen rondom recruitment.