Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

PERSBERICHT: Carerix breidt partnernetwerk uit met CTI-specialist Mondago

CTI-koppeling realiseert tijdwinst, efficiency en optimaliseert Candidate Experience

Delft, 26 januari 2017 – Carerix, leverancier van recruitment- en detacheringssystemen en specialist in Computer Telefonie Integratie (CTI) Mondago zijn een partnership aangegaan. Nu de integratie is gerealiseerd met het Carerix-platform kan de gebruiker bellen of de telefoon opnemen vanuit de Carerix-applicatie door te klikken op het telefoontje op het scherm. Mondago toont vervolgens een klein notificatiescherm met de juiste kandidaat of contactpersoon op basis van nummerherkenning. Hierdoor weet de recruiter wie belt op het moment dat hij of zij de telefoon opneemt en hoeft niet nogmaals naar de naam te vragen. Dit bespaart veel zoekwerk en levert tijdwinst en efficiency op in het gesprek tussen de recruiter en de kandidaat of contactpersoon. Nummerherkenning en 360º overview zorgen bovendien voor verhoging van de Candidate Experience.

Mondago is gespecialiseerd in Computer Telefonie Integratie en ondersteunt sinds de oprichting in 2001 wereldwijd zo’n 90% van de telefoonsystemen. “Het is zelfs zo dat CTI- en telefoonfabrikanten de koppeling van Mondago kopen”, aldus Tony Goedgeluk, business development manager Benelux en Nordic bij Mondago.

“De laatste jaren heeft een verschuiving plaatsgevonden van traditionele telefonie naar hosted telefooncentrales. Mondago werkt met heel veel telefoniepartners wereldwijd en integreert op dit moment met 350 verschillende CRM- en ERP-applicaties.”

Tijdwinst

Carerix is de eerste partij in Nederland die interesse had in het partnerprogramma dat Mondago speciaal voor applicatiebouwers heeft gelanceerd. Veel bellen is kenmerkend voor de recruitmentsector. Er is dus veel tijdwinst te behalen via de belbutton achter het telefoonnummer in het Carerix-platform. Als de recruiter hierop klikt, wordt automatisch dit nummer gebeld. “De belbutton is het enige dat visueel zichtbaar is van de koppeling tussen Carerix en Mondago”, aldus Goedgeluk.

De rest van de intelligentie zoals nummerherkenning bij het inkomend belverkeer, 360º overview, het tonen van de klantenkaart met één klik van de muis en ook chatmogelijkheden, regelt Mondago op de achtergrond.

Brug tussen telefonie en data

Carerix CEO Reinald Snik: “Dankzij het partnership kan Mondago optreden als adviseur richting onze klanten ten aanzien van vragen over hun huidige telefonieprovider of in hoeverre hun analoge of digitale telefonie (VoIP) te verbinden is met het Carerix-platform. Bovendien slaat de integratie met Mondago’s CTI een brug tussen de telefonie -en data-omgeving van recruiters waardoor deze twee verschillende werelden samenwerken en toegevoegde waarde creëren in de vorm van tijdwinst, efficiency en optimalisering van de Candidate Experience.”

Over Carerix

Carerix is leverancier van recruitment- en detacheringssystemen voor personeelsintermediairs, die in de vorm van een SaaS-model worden gehost en geleverd via beveiligde datacenters. Carerix is opgericht in 2003 en telt op dit moment bijna 50 medewerkers en meer dan 650 klanten, waaronder (werkmaatschappijen van) Randstad, USG, Adecco, DPA, Manpower en gespecialiseerde intermediairs in ICT, oil & gas, finance en service-industrie. Carerix bedient dagelijks meer dan 10.000 gebruikers, verspreid over 17 landen en werkt samen met verschillende strategische partners. Naast de hoofdvestiging op het TU Delft Science park, heeft Carerix ook een ontwikkellocatie in Kiev. Voor meer informatie: www.carerix.com

Over Mondago

Mondago biedt Computer Telephony software voor distributie door onze partners. De producten worden het meest gebruikt door telefoonsysteem fabrikanten, providers, ontwikkelaars van CRM en ERP applicaties en andere CTI-ontwikkelaars wereldwijd. Mondago helpt fabrikanten en providers van telefoonsysteem om een ​​aangepast product in korte tijd op de markt te brengen. De uitgebreide CRM-integraties en de integratie met Carerix geven  de producten van Mondago een aanzienlijke meerwaarde en concurrentievoordeel. Voor meer informatie: www.mondago.com

Noot voor de redactie

Voor redactionele informatie kunt u contact opnemen met Influx PR, Gerline van Wijnen, telefoon: 055 3663034 of e-mail: carerix@influx-pr.com

Lees meer nieuws