Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Implementatie Optimalisaties voorbeelden bij Netwerk NV
Deel deze pagina

Implementatie Optimalisaties voorbeelden bij Netwerk NV

Naast de standaard applicatie van Carerix leveren veel partners specifieke deeloplossingen op basis van de Carerix API. Deze deeloplossingen vormen vaak slimme uitbreidingen voor specifieke klantcases. Onderstaand de oplossingen gerealiseerd door Carerix partner Sennac bij Netwerk NV.

Netwerk NV


Netwerk is specialist in projectondersteuning (projectsourcing) van technisch hooggekwalificeerde profielen. Netwerk zoekt en plaatst mensen op de meest uiteenlopende plaatsen, daar waar het nodig is. Samen met de medewerkers en klanten streven ze steeds naar het motto: “ALWAYS A GREAT JOB. Want voor minder doen we het niet.”

Hoofdkantoor: Antwerpen met vestigingen in Nederland en België: netwerkbelgium.com

Optimalisatie 1: Template optimalisatie voor borging van je huisstijl

Elk document dat Carerix genereert wordt behulp met deze optimalisatie automatisch in de juiste huisstijl gezet. Door activering van plug-in op de Carerix applicatie worden alle documenten van de juiste huisstijl voorzien.

Het grote voordeel is dat alle documenten die middels deze plugin zijn gecreëerd automatische op alle plaatsen in de Carerix applicatie kunnen worden gebruikt.
krijgen. Dat heeft als voordeel:

  • De huisstijl op alle documenten dezelfde is
  • Nieuwe documenten kunnen snel door de plugin door jezelf worden gedefinieerd
  • Headers en footers consequent worden gebruikt
  • Toepasbaar voor factuur-, cv-, en andere document templates

Resultaat zijn herkenbare documenten met een vaste huisstijl.

Optimalisatie 2: Backoffice optimalisatie voor België

De administratieve processen in je organisatie spelen een cruciale rol waarbij een foutje behoorlijke consequenties kunnen hebben. Denk hierbij aan bijvoorbeeld verkeerd berekende (over)uren, verkeerde tarieven of manuele fouten. Tel hierbij op de tijd die het kost om alles weer te herstellen. Daarnaast zijn administratieve processen vaak tijdrovend en repetitief. Voldoende redenen om dit zoveel mogelijk te automatiseren en kosten te gaan besparen.

Door gebruik te maken van slimme plugins die samenwerken met jouw Carerix applicatie valt veel (tijdwinst) te behalen:

  • Door inzet van een boekingsbestand worden elke maand alle verkoopfacturen vanuit Carerix met 1 druk op de knop in uw financiële administratie geboekt.
  • Via de koppeling naar het Sociaal Secretariaat worden elke maand ongeveer 90% van de lonen doorgestuurd, mét automatisch, correct berekende overuren. Dit betekent in de regel een besparing van 2 à 3 dagen per maand omdat de uren worden gevalideerd in Carerix en niet meer te hoeven worden overgetypt.
  • Via de koppeling met Basecone worden de Carerix verkoopfacturen direct in het het goedkeuringstraject gezet. Dit zonder fouten en met veel tijdwinst.
  • Via de koppeling naar de salarisadministratie met Nmbrs worden de salarisgegevens correct en snel doorgezet.

Bovenstaande plugins zijn slimme optimalisaties op je bestaande proces.

Geïnteresseerd? Neem contact op met onze partner Sennac: sales@sennac.be