Recruitment platform

Met een recruitment platform kun je eenvoudig vanuit één systeem kandidaten matchen. Carerix heeft hiervoor een Cloud based platform voor CRM, recruitment en detachering ontwikkeld. Wij bestaan sinds 2003 en zijn leverancier van CRM- en ATS-systemen voor personeelsintermediairs, die worden gehost en geleverd via beveiligde datacenters. Intussen maken meer dan 850 klanten en 15.000 gebruikers verspreid over 17 landen, dagelijks gebruik van onze systemen.

Volledig aan te passen oplossing

Het recruitment platform heeft een intuïtieve interface en is volledig zelf aan te passen aan de markt waarin jouw bedrijf actief is. Jouw processen en workflow zijn immers uniek en wij spelen hier graag op in door het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bovendien is jouw applicatie altijd up-to-date is en volledig beveiligd. Op elk device, overal.

Neem contact met ons op!

Wil je voortaan ook sneller, eenvoudiger en vanuit één systeem kandidaten matchen? Wil je graag meer informatie over de diverse edities uitzendsoftware die Carerix aanbiedt? Neem dan contact met ons op via +31(0)85 743 04 50. Ook is het mogelijk om op locatie een demo van de systemen te krijgen.

Fallback image

Een Cloud based recruitment platform voor het gehele proces

Als je recruiter bent, kun je met een Cloud based recruitment platform in minder tijd de beste kandidaten vinden, matchen en plaatsen. Wie wil dat nu niet? Je houdt eenvoudig overzicht en het levert daarnaast ook nog tijdswinst op! Met onze jarenlange expertise, ondersteunen wij jouw organisatie optimaal met een modern Cloud based platform. Het hele proces van CRM, werving & selectie en detachering wordt vanuit één systeem geregeld.

Smart Recruitment Technologies
  • Ontdek de voordelen die onze software uw bedrijf kan biedenIntuïtieve interface, aanpasbaar naar jouw processen
  • Ontdek de voordelen die onze software uw bedrijf kan biedenDeskundige implementatie & ondersteuning

Ontdek de voordelen die onze software uw bedrijf kan bieden

Intuïtieve interface, aanpasbaar naar jouw processen

Deskundige implementatie & ondersteuning

Uitgebreid aanbod state-of-the-art partner integraties

Smart Recruitment Technologies

Vraag een demo aan