• Textoptimalisatie

CorTexter

CorTexter biedt schrijfsoftware voor recruiters, job marketeers en hiring managers. De software helpt je bij het opstellen van de vacature en geeft je concrete voorstellen met betrekking tot vindbaarheid, aantrekkelijkheid en leesniveau van de vacaturetekst. Zo vindt je vacature een diversere doelgroep. Door de nauwe integratie van CorTexter's software in Carerix win je aan snelheid en vind je alles op één plek.

Kenmerken

De AI-schrijfsoftware van CorTexter die teksten op maat genereert en optimaliseert. Je bespaart enorm veel tijd bij het schrijven van vacatureteksten, zoals voor het herschrijven van een functieprofiel of je gespreksaantekeningen naar een tekst die past bij de opdrachtgever en de specifieke functie. Bovendien is het inclusief en klaar voor een nieuw tijdperk waarin steeds meer bedrijven werk maken van het uitbannen van discriminatie in het wervingsproces. De software werkt in Nederlands, Engels, Duits en Frans en vertaalt eenvoudig tussen de taal van jouw input en de gewenste taal van de output. De geavanceerde AI-modellen worden continu vernieuwd, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het kwaliteitsniveau van de gegenereerde teksten. Snel schrijven van begrijpelijke teksten die aansluiten bij je doelgroep: Dat is nu mogelijk met CorTexter.

 

Koppeling Carerix

Tussen Carerix en CorTexter is een koppeling gemaakt die clicks minimaliseert en kopiëren en plakken overbodig maakt. CorTexter doet het zware werk en de mens zet de puntjes op de ï. Gebruik CorTexter op het tabblad in Carerix voor supersnelle suggesties en handige feedback. Zo wordt je tekst:

  • Snel geschreven of herschreven (in 30 seconden),
  • Inclusief geschreven door checks op 5 biases (met bijpassende vervangwoorden),
  • Direct in de juiste tone of voice die je zelf kiest,
  • Passend bij het leesniveau van je doelgroep,
  • Voorzien van concrete suggesties voor subtiele verbeteringen die net dat verschil kunnen maken.

Met CorTexter worden alle vacatures van alle recruiters, job marketeers en hiring managers van een stabiel hoge kwaliteit en bereik je alle kandidaten in jouw doelgroep.

Contactpersoon

Gerelateerde integraties

Gerelateerd nieuws

Vraag meer informatie aan

Meer weten? Neem dan contact met ons op  voor meer informatie.