• Textoptimalisatie

CorTexter

CorTexter biedt schrijfsoftware voor recruiters en hiring managers. De software geeft je concrete voorstellen met betrekking tot vindbaarheid, aantrekkelijkheid en passende compelxiteit van de vacaturetekst.

Kenmerken

CorTexter biedt schrijfsoftware voor recruiters en hiring managers. De software geeft je concrete voorstellen met betrekking tot vindbaarheid, aantrekkelijkheid en passende compelxiteit van de vacaturetekst. Naast diversiteit en inclusiviteit geeft de software je ook concrete oplossingen om altijd de juiste kandidaten te vinden.

 

Koppeling Carerix

De CorTexter’s Bias Detector software vind je na activatie gewoon op een eigen tabblad in je Carerix applicatie. Bestaande of nieuwe teksten worden ingelezen, vervolgens vinden de analyses plaats en vind je de resultaten overzichtelijk in één scherm.

Als je klaar bent, sla je de geoptimaliseerde vacature op en kan je verder in het wervingsproces. Je hoeft niks te kopiëren of tussen systemen te schakelen. De Bias Detector software van CorTexter is beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits. De taaldetectie stelt automatisch de juiste taal in.

Contactpersoon

Gerelateerde integraties

Gerelateerd nieuws

Dailey Pelgrims

Vraag meer informatie aan

Meer weten? Neem dan contact met ons op  voor meer informatie.