• Textoptimalisatie

Textmetrics

Tijdens het schrijven van vacatures krijgen recruiters en marketeers ondersteuning van het augmented writing platform van Textmetrics. Het online platform leest met je mee in 12 talen, analyseert je tekst en geeft je realtime suggesties voor verbeteringen. Schrijf je vacature in jouw Carerix applicatie en controleer met de geïntegreerde Textmetrics tool jouw schrijfstijl om een breder en groter publiek te bereiken.

Kenmerken

Zeg vaarwel tegen saaie, inconsistente en moeilijk te begrijpen teksten. Textmetrics, de slimme AI-schrijfsoftware is gemaakt voor iedereen die schrijft. De software op maat genereert en optimaliseert elke tekst zodat deze past bij de tone of voice, SEO-normen en branding van je organisatie. Bovendien is het inclusief, niet-discriminerend en foutloos! Daarnaast is het ook mogelijk om naar elke taal te vertalen. Met duizenden gebruikers wereldwijd is Textmetrics een van de marktleiders in tekstgeneratie en optimalisatie. De geavanceerde en super slimme algoritmes worden continu geïnnoveerd zodat elke schrijver in je bedrijf inclusieve en begrijpelijke teksten van de hoogste kwaliteit schrijft, altijd en overal.

Koppeling Carerix

Het beste uit al je vacatures halen met de koppeling tussen Carerix en Textmetrics. Laat Textmetrics het schrijf- en denkwerk doen! Gebruik Textmetrics direct in Carerix voor snelle feedback en handige schrijfsuggesties. Zo wordt je tekst:

  • Geoptimaliseerd voor Google,
  • Inclusief en genderneutraal geschreven,
  • Direct in de juiste branding en tone of voice,
  • Zonder dat jij je daarvoor in bochten hoeft te wringen en op alle regels moet letten.

Met Textmetrics worden je vacatures van topkwaliteit en bereik je de juiste kandidaten in no-time.

 

 

Gerelateerde integraties

Gerelateerd nieuws

Benieuwd hoe onze oplossing voor jou werkt?

Vraag een demo aan en zie hoe Carerix voor jou werkt. Op basis van jullie workflow en werkprocessen en onze ruime ervaring geven wij jou een gepersonaliseerde demo. Ook nemen we je mee in de technologische ontwikkelingen rondom recruitment.