• Mid- en Backoffice

FreePack

Freepack Software exclusief voor de flexmarkt!

Freepack zet zich in voor de automatisering van de flexmarkt, zodat er tijd en aandacht gaat naar mensen in plaats van processen. Door onze focus kunnen we meer zijn dan alleen een softwareleverancier. We begrijpen de markt en haar spelers.

Freepack software richt zich op de backoffice waarbij het vanzelfsprekend is dat de wet- en regelgeving up-to-date is evenals onze ET-regeling voor arbeidsmigranten. Daarnaast is er een compleet financieel pakket inbegrepen. Ongeacht het aantal uitzendkrachten en/of uren je verwerkt in de backoffice, de maandelijkse fee blijft gelijk.

Bij een migratie kennen wij geen problemen en wordt je begeleidt door een ervaringsdeskundige consultant welke de software inricht, de cursus verzorgt en jouw vragen beantwoord. Vervolgens is het altijd mogelijk om op onze helpdesk terug te vallen zonder extra kosten. Direct bereikbaar per telefoon en mail.

Zoek je zekerheid als het gaat om verlonen en factureren inclusief aangifte pensioen, fase controle, loonaangifte, BTW aangifte en uitgebreide managementinformatie dan kunnen wij je die zekerheid bieden.

Contactpersoon