Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Newsletter 42- januari 2020

 

Januari 2020 – ConnectYourFlex nieuwe partner Carerix | Een goed begin van 2020 | Recruitment en branding: a love story | Events
Website www.carerix.com
Bekijk deze e-mail
in je browser

PERSBERICHT: Carerix en Solid Online bundelen krachten in het verbinden en integreren van frontoffice en backoffice

Carerix introduceert ConnectYourFlex dankzij de nieuwe samenwerking met Solid Online. Samen introduceren ze een nieuwe oplossing om verschillende backoffice systemen te koppelen en integreren met Carerix. Een nieuwe integratie waarbij het aantal administratieve handelingen worden verlaagd en inzicht komt tussen front- en backoffice.

Bekijk ConnectYourFlex »
Recruitment & Branding: a love story
De tweede editie van het Werf& jaarcongres staat in het teken van hoe je als (bureau) recruiter succesvol blijft en in staat bent mee te bewegen in deze tijden van verandering. Want hoe bereik je als recruiter de beste kandidaat? En waarom is de “why” voor recruiters ook belangrijk?
Lees het artikel»

Een nieuw jaar: nieuwe ronde – nieuwe kansen

Het begin van het jaar staat altijd in het teken van gezondheid. Hoe gezond is jouw werkomgeving, hoe gezond zijn jouw collega’s, en wat kun je doen om een gezonde werkomgeving te creëren voor jouw medewerkers? In dit artikel vertelt Marjolein Bouwer, Customer Success Manager bij Carerix, je hoe je 2020 tot een succesvol en stress-vrij jaar kunt maken.

Lees het artikel »

Een nieuw decennium van verandering, innovatie en kansen

De afgelopen 15 jaar is onze economische en sociale omgeving aan het veranderen en heeft dit nieuwe praktijken met zich meegebracht, ook op de arbeidsmarkt. Flexibiliteit wordt essentieel in verschillende aspecten binnen organisaties.In 2020 slaan Carerix en Pixid Group de handen verder ineen om de inspanningen voort te zetten. In dit artikel lees je hoe.

Lees het artikel »

Wist je dat…

In 2010 begonnen Nanne van Nes en Walter Plaisier hun eigen kantoor Van Nes & Plaisier Personeelsdiensten. Genoodzaakt door de beperkingen van hun systeem gingen ze in 2017 dan ook op zoek naar een nieuw frontoffice systeem.

In deze video meer over hun selectietraject, de implementatie en wat de samenwerking met Carerix ze tot nu toe heeft gebracht.

Bekijk de video »

Goed opgeleid zijn betekent dat je een maximaal rendement uit jouw Carerix systeem haalt. Carerix heeft dan ook een aantrekkelijk pakket trainingen die geheel zijn afgestemd op het type gebruik.Door het volgen van de Carerix trainingen ben je op de hoogte van alle features en mogelijkheden. Aan het einde van de trainingsdagen ontvang je een certificaat.

Meld je aan de Gebruikers of Beheerderstraining.

Carerix@events

Carerix komt graag in contact met bestaande en nieuwe relaties. Daarom zijn wij regelmatig aanwezig op HR (Tech) events door heel Nederland en geven wij demo’s en interessante breakout-sessies.

Demo Night
31 maart 2020 – Van der Valk Houten
Demo Night is een spin-off van Demo Day waarbij één type technologie centraal staat en maximaal 6 leveranciers hun oplossing pitchen.
Gratis aanmelden>>
Werf& Live
28 mei 2020- De Fabrique Utrecht
Vijfde editie van het event waar de impact van arbeidscommunicatie en recruitment centraal staat.
Schrijf je in>>
Nieuws gemist? Lees het hieronder:

Carerix op LinkedIn
Carerix op Twitter
Carerix op Facebook
Carerix op YouTube
Carerix Website
Neem contact op met Carerix
Copyright © 2020 Carerix, All rights reserved
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt ingeschreven. Om je zo goed mogelijk te kunnen informeren wat de Carerix oplossingen voor je bedrijf kunnen betekenen, gebruiken we je persoonsgegevens om relevante nieuwe informatie te verstrekken, uit te nodigen voor interessante bijeenkomsten, of andere contacten die je kunnen helpen in je keuze en gebruik van Carerix oplossingen. Zie ons privacy statement.Carerix
Cornerstone Business park Rotterdam The Hague Airport
Rotterdam Airportplein 28
3045 AP RotterdamVoeg Carerix toe aan uw adressenboekWat zijn uw voorkeuren voor het ontvangen van onze nieuwsbrief?
U kunt uw e-mailvoorkeuren bijwerken of uitschrijven.
Lees meer nieuws