Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Newsletter 44- maart 2020

 

Maart 2020 – Tips thuiswerken en het coronavirus | Roadshow Carerix 2020| Events
Website www.carerix.com
Bekijk deze e-mail
in je browser
Thuiswerken en het coronavirus
De overheid heeft besloten verschillende maatregelen te treffen met betrekking tot het coronavirus. Zoveel mogelijk thuis werken is er hier één van. In een situatie als deze wil je zo goed mogelijk door kunnen blijven werken. Maar hoe kun je dit als bureau zo goed mogelijk organiseren?
Lees het artikel »

Carerix Roadshow 2020 verplaatst naar 2021

Het annuleren van evenementen/sociale bijeenkomsten is één van de maatregelen die de overheid heeft genomen in strijd tegen het coronavirus. Net als vele andere organisaties moeten ook wij ons werk waar nodig aanpassen en maatregelingen nemen. Helaas hebben we de beslissing moeten nemen om de Roadshow te verplaatsen naar mei 2021. Hoe nu verder? Je leest hier meer.

Lees het bericht »

Carerix verzekert jou continuïteit van dienstverlening

De COVID-19 situatie treft steeds meer mensen, bedrijven en ondernemers over de hele wereld. Namens Carerix willen we dan ook iedereen een hart onder de riem steken die, direct of indirect, getroffen is door het virus. We wensen onze klanten, relaties en partners gezondheid en veiligheid toe gedurende deze tijd. Daarnaast vinden we het belangrijk een update te sturen rondom onze eigen bedrijfsvoering.

Lees hier onze maatregelen»

In the spotlight

Er zijn veel bedrijven die actie ondernemen om elkaar te helpen. Daarom besteden we deze maand ons item “in the spotlight” aan partners en andere organisaties die voor een bepaalde periode een deel van hun (online) tool gratis aanbieden.

Recruit Robin stelt hun platform gratis open voor alle zorginstellingen in Nederland die dringend personeel zoeken.

Daarbij geven ze vrijwilligers/ werkzoekende de kans zich ook bij hen aan te melden.Zij zorgen er dan voor dat ze vindbaar zijn voor deze instellingen.Ook roepen zij job boards en vacaturesites op om zich te melden bij het team van Recruit Robin. Samen kunnen zij het aanbod van beschikbaar personeel makkelijk beschikbaar maken op één plek.

Recruit Robin is een volledig sourcingteam in één tool.

Ontdek Recruit Robin »

Cammio heeft per direct bij klanten alle beperkingen van de accounts gehaald. Zij kunnen gedurende tijdens de corona periode ongelimiteerd gebruik maken van Cammio. Veel klanten zullen in deze periode namelijk veel gesprekken online gaan voeren.

Met het Cammio platform kunnen bureaus en werkgevers eenvoudig de kracht van video inzetten in de gehele candidate journey.

Ontdek Cammio »

SocialTalent geeft aan iedereen binnen recruitment, die zijn/haar baan is verloren aan de gevolgen van het coronavrirus, drie maanden gratis toegang tot hun online platform.

SocialTalent is een online platform speciaal voor bureau, en corporate recruiters.

Ontdek meer »

Carerix@events

Carerix komt graag in contact met bestaande en nieuwe relaties. Daarom zijn wij regelmatig aanwezig op HR (Tech) events door heel Nederland en geven wij demo’s en interessante breakout-sessies.

Demo_Night
31 maart 2020 – Online
Demo Night is een spin-off van Demo Day waarbij één type technologie centraal staat en maximaal 6 leveranciers hun oplossing pitchen. Vanwege Covid-19 nu volledig online!
Gratis aanmelden »
Werf& Live
28 mei 2020 – De Fabrique Utrecht
Vijfde editie van het event waar de impact van arbeidscommunicatie en recruitment centraal staat.
Schrijf je in »
Nieuws gemist? Lees het hieronder:

Carerix op LinkedIn
Carerix op Twitter
Carerix op Facebook
Carerix op YouTube
Carerix Website
Neem contact op met Carerix
Copyright © 2020 Carerix, All rights reserved
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt ingeschreven. Om je zo goed mogelijk te kunnen informeren wat de Carerix oplossingen voor je bedrijf kunnen betekenen, gebruiken we je persoonsgegevens om relevante nieuwe informatie te verstrekken, uit te nodigen voor interessante bijeenkomsten, of andere contacten die je kunnen helpen in je keuze en gebruik van Carerix oplossingen. Zie ons privacy statement.Carerix
Cornerstone Business park Rotterdam The Hague Airport
Rotterdam Airportplein 28
3045 AP Rotterdam

Voeg Carerix toe aan uw adressenboek

Wat zijn uw voorkeuren voor het ontvangen van onze nieuwsbrief?
U kunt uw e-mailvoorkeuren bijwerken of uitschrijven.

Lees meer nieuws