Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Newsletter 48 – augustus 2020

Augustus 2020 – Storytelling voor opdrachtgevers | Carerix & Hoppenbrouwers | Instagram
Website
Twitter
Facebook
Instagram
Email

Verleid en behoud opdrachtgevers met storytelling

In een eerder artikel vertelde we je al hoe je kandidaten kan verleiden middels storytelling, maar hoe zit dit met opdrachtgevers?Storytelling is een krachtig middel waarmee jij jouw bedrijf op de kaart zet. Het draagt bij aan de opbouw van jouw employer brand. Maar om opdrachtgevers aan jou te binden, is het van belang te focussen op corporate storytelling.

Lees het artikel »

Hoe Hoppenbrouwers Techniek 4500 sollicitaties per jaar efficiënter aanpakt met Carerix

Met grote projecten zoals het onderhoud en de bouw van attracties, heeft Hoppenbrouwers Techniek zich inmiddels op de kaart weten te zetten als een van de grootste technische dienstverlener van Nederland.Werkplezier en bedrijfscultuur zijn van groot belang voor Hoppenbrouwers. Niet voor niets dat zij in de jaren 2017-2018 en 2019-2020 zijn uitgekozen tot ‘ HR adviseur bij Hoppenbrouwers Techniek interviewden.

Lees meer »

Zomeractie Jobdigger

Wil jij ook meer tijd over houden om van deze mooie zomer te genieten?Maak dan nu gebruik van onze zomeractie en krijg meer inzicht in de markt met de juiste arbeidsmarktdata. Met de Jobdigger zomeractie krijg je tot maximaal 4 maanden gratis toegang tot Jobdigger Insights. De actie geldt tot en met 31 augustus 2020.

Bekijk de zomeractie & doe mee »

Heb je dit al gezien?

Volg jij ons al?

Wist je dat we sinds kort naast LinkedIn ook actief zijn op Instagram? We geven je hier een kijkje achter de schermen en houden je op hoogte van alle ontwikkelingen binnen Carerix. Leuk als je ons ook volgt!

Volg ons op Instagram »

Carerix Analytics – Kandidaten

Samen met Active Professionals, lanceerden we Carerix Analytics. Middels Qlik Dashboarding kun je alle bedrijfsprestaties inzichtelijk maken. In deze video vertellen we je meer.

Bekijk de video »

Nieuwe branding Carerix

Vorige maand lanceerden we onze nieuwe huisstijl. En daar zijn we trots op!Naast een nieuw fris logo hebben ook de kleuren en het lettertype een update gekregen. Wil je het Carerix logo vervangen op bijvoorbeeld je website? Download dan de mediakit op onze website.

Bekijk de nieuwe branding »

Carerix trainingen

Goed opgeleid zijn betekent dat je maximaal rendement uit jouw Carerix systeem haalt. Carerix heeft daarom een aantrekkelijk pakket trainingen die geheel zijn afgestemd op het type gebruik. Meer informatie of aanmelden? Neem gerust contact met ons op.

Aanmelden training »

Carerix @ events

Carerix komt graag in contact met bestaande en nieuwe relaties. Daarom zijn wij regelmatig aanwezig op HR (Tech) events door heel Nederland en geven wij (online) demo’s en interessante breakout-sessies.

Qlik Analytics Tour
15 september 2020 – online
Tijdens de Qlik Analytics Tour op 15 september 2020 geeft Active Professionals een online masterclass over hoe je inzichten kunt versnellen door middel van Augmented Analytics. Door middel van een case geven we voorbeelden en brengen we dit verhaal tot leven.
Aanmelden »
Werf& Live
01 oktober 2020 – online & live
2020 is voor Werf& Live een feestelijk jaar, want Werf& Live viert dan haar 5 jarig bestaan. Dit jaar vieren zij dit in de Fabrique in Utrecht. Wil je er live of digitaal bij zijn?
Meld je hier aan »
Website
Twitter
Facebook
Instagram
Email
Copyright © 2020 Carerix, All rights reserved
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt ingeschreven. Om je zo goed mogelijk te kunnen informeren wat de Carerix oplossingen voor je bedrijf kunnen betekenen, gebruiken we je persoonsgegevens om relevante nieuwe informatie te verstrekken, uit te nodigen voor interessante bijeenkomsten, of andere contacten die je kunnen helpen in je keuze en gebruik van Carerix oplossingen. Zie ons privacy statement.

Carerix
Cornerstone Business park Rotterdam The Hague Airport
Rotterdam Airportplein 28
3045 AP Rotterdam

Contact?

Carerix

Cornerstone Business park Rotterdam The Hague Airport
Rotterdam Airportplein 28

Rotterdam, Zuid-Holland 3045 AP

Netherlands

Add us to your address book

Wat zijn je voorkeuren voor het ontvangen van onze nieuwsbrief?
U kunt uw e-mailvoorkeuren bijwerken of uitschrijven.

Lees meer nieuws