Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Newsletter 49 – september 2020

 

September 2020 – Hoe vind en verleid je de beste kandidaat | Webinar: Teksten voor je laten werken | De Pooter zet video in en maakt het recruitmentproces persoonlijker | Google for Jobs is live!
Website
Twitter
Facebook
Instagram
Email

Hoe vind en verleid je de beste kandidaat?

Het vinden van de perfecte match is een tijdrovend proces. Daarom wil je dat dit proces efficiënt, snel en zo goed mogelijk verloopt. Maar hoe zorg je ervoor dat je de perfecte match vindt? We geven je vier tips voor het vinden en verleiden van de beste kandidaat.

Lees het artikel »

Webinar | Teksten voor je laten werken

Dinsdag 22 september om 10:00 uur geeft Nicol Tadema je allerlei tips & tricks waarmee jij tekst voor je kan laten werken en kan ervaren dat tekst écht het verschil maakt. Niet iedereen is tenslotte een tekstschrijver. Desondanks ben je als recruiter wel continu aan het schrijven. Of je nu een kandidaat wilt verleiden, de hiring manager moet overtuigen of onderhandelt met een leverancier.

Schrijf je in »

De Pooter zet video in en maakt het recruitmentproces persoonlijker

De Pooter integreert in samenwerking met Flipbase video in het recruitment proces. Video kan in elk stadium van het proces worden toegepast, waardoor het werven van kandidaten een stuk efficiënter en persoonlijker wordt. Benieuwd welke bijdrage video kan geven aan jouw recruitmentproces?
  

Lees het artikel »

Meedoen met een pilot? Meld je aan voor de Digital Recruiter Assistant

Potentiële matches op een presenteerblaadje? Meld je aan voor de pilot van de Digital Recruiter Assistant. De Digital Recruiter Assistant (DRA) helpt jou om je volledige database te benutten en is altijd op zoek naar mogelijkheden om kandidaten en vacatures bij elkaar te brengen.

Neem voor meer informatie contact op met jouw Customer Success Manager of meld je rechtstreeks aan voor de pilot.

Meld jouw organisatie aan »

Heb je dit al gezien?

Google for Jobs is LIVE!

Na lang wachten is het dan eindelijk zo ver! Google for Jobs is sinds 25 augustus 2020 beschikbaar in Nederland. Wij hebben gezorgd dat alles op technisch vlak geregeld is. Benieuwd hoe jij je website en vacatureteksten kan optimaliseren?

Lees het artikel »

Carerix Analytics – Time to Hire

Samen met Active Professionals, lanceerden we Carerix Analytics. Met Qlik Dashboarding kun je alle bedrijfsprestaties inzichtelijk maken. In deze video vertellen we je meer.

Bekijk de video »

Carerix trainingen – Online

Goed opgeleid zijn betekent dat je maximaal rendement uit jouw Carerix systeem haalt. Carerix heeft daarom een aantrekkelijk pakket trainingen die geheel zijn afgestemd op het type gebruik. Meer informatie of aanmelden? Neem gerust contact met ons op.

Aanmelden training »

Carerix @ events

Carerix komt graag in contact met bestaande en nieuwe relaties. Daarom zijn wij regelmatig aanwezig op HR (Tech) events door heel Nederland en geven wij (online) demo’s en interessante breakout-sessies.

Qlik Analytics Tour
15 september 2020 – online 
Tijdens de Qlik Analytics Tour op 15 september 2020 geeft Active Professionals een online masterclass over hoe je inzichten kunt versnellen door middel van Augmented Analytics. Door middel van een case geven we voorbeelden en brengen we dit verhaal tot leven.
Aanmelden »
Werf& Live
1 oktober 2020 – online & live
2020 is voor Werf& Live een feestelijk jaar, want Werf& Live viert dan haar 5 jarig bestaan. Dit jaar vieren zij dit in de Fabrique in Utrecht. Ben jij erbij?
Meld je hier aan »
Demo_Day België
15 oktober 2020 – online
Ontdekken hoe en welke tools jouw rekrutering van talent kunnen boosten? Volg dan donderdag 15 oktober de eerste Demo_Day Online in België. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen.
Meld je hier aan »
Lees meer nieuws