Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Newsletter 57 – Juli 2021

 

Juli 2021 – Gamma: Van doe-het-zelf naar doe-het-samen met Carerix | MSP, VMS, RPO: een hoop termen en afkortingen | Automatiseren met Carerix
Website
Instagram
Email
LinkedIn

Klantcase | De MSP en RPO dienstverlening van Sterksen. Wat is dat eigenlijk?

Bij Sterksen  hebben ze een innovatieve kijk op recruitment. Door onder andere de gespecialiseerde RPO-dienstverlening heeft Sterksen al sinds 2002 veel bedrijven geholpen bij het opzetten en verbeteren van het gehele recruitmentproces. Vanuit Breda en Utrecht zoekt en selecteert Sterksen de meest talentvolle medewerkers in de arbeidsmarkt. Zowel voor vaste als tijdelijke posities, ongeacht de onderliggende contractvorm.

Lees de hele klantcase »

Klantcase | Van doe-het-zelf naar doe-het-samen met Carerix

Bij Intergamma, de organisatie achter de doe-het-zelf-formules GAMMA en Karwei, draait alles om de klant. Daarom zijn zij altijd op zoek naar vernieuwende manieren om de dienstverlening te optimaliseren. Met elkaar verder werken aan professionalisering is voor Intergamma dan ook erg belangrijk. Zorgen voor de juiste mensen, passend bij de verschillende formules en functies zijn belangrijke punten als het gaat om professionalisering en merkbeleving. 

Lees de hele klantcase »

Carerix | Automatiseren met Carerix? Dat kan!

Elke recruiter kent het: veel te doen, maar te weinig tijd. We hebben het vaak druk, zeker nu de vacatures inmiddels weer beetje bij beetje binnenstromen. Snel kunnen schakelen en bovenop jouw recruitmentproces zitten, zijn dan ook dingen die je vast bekend in de oren klinken. Het zou prettig zijn als je bepaalde zaken dan kan automatiseren.

10 Tips om te automatiseren »

Carerix | Tips & Tricks

Instructie | Alles over Triggers

In deze video leggen we je uit hoe je zelf automatisering toepast in jouw Carerix systeem. Van het automatisch aanpassen van de workflow of statussen tot het versturen van updates en verjaardagsmails.

Bekijk de video »

Instructie | Kandidaatmailing vanuit Carerix

Binnen 1 minuut zelf een kandidaat- of vacaturemailing opzetten als recruiter of consultant? In deze video zie je de instructie hoe je hier direct mee aan de slag kunt zonder tussenkomst van een marketeer.

Bekijk de video »

Instructie | Efficiënt zoeken in Carerix

Ontdek handige zoekopdrachten zoals het doorzoeken van CV’s op trefwoord, het zoeken op specifieke vaardigheden of de reisafstand voor de kandidaat. 

Bekijk de video »

 

Lees meer nieuws