Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Broadbean

Broadbean is uniek in wereld van Multiposting. In 19 jaar tijd zijn zij uitgegroeid tot absolute marktleider wereldwijd. Naast Multiposting biedt Broadbean ook innovatieve search tools en een referral app. Broadbean levert haar diensten aan een breed palet van organisaties; van lokale werving en selectiebureaus tot multinationals. Het ongeëvenaarde netwerk van Broadbean beslaat meer dan 200 landen en biedt 7.000 online platforms waaronder alle premium job boards en een breed scala aan gratis job boards en social media.

De toegevoegde waarde van Broadbean wordt door klanten ervaren in de data en statistieken die ter beschikking worden gesteld in de tool. Evenals de professionele ondersteuning die geboden wordt door Customer Service experts en toegewijde account managers. Dit alles zorgt ervoor dat iedereen vol vertrouwen maximaal gebruik kunnen maken van Broadbean om de beste resultaten te kunnen behalen, bij het publiceren van openstaande vacatures.

Het is ons doel om samen de wervingsstrategie te optimaliseren, kosten te besparen, de efficiëntie te verbeteren en hierdoor de maximale impact te bereiken. Het is de missie van Broadbean om de beste cloud-based Software-as-a-Service (SaaS) Multiposting technologie te leveren, zodat de ideale kandidaten gemakkelijker, sneller en efficiënter kunnen worden bereikt.