Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

CorTexter

Hi, wij zijn CorTexter

CorTexter biedt inclusieve schrijfsoftware voor recruiters en hiring managers. Ook voor verbeterde vindbaarheid, aantrekkelijkheid en passende complexiteit van de vacaturetekst worden door de software concrete voorstellen gedaan, Behalve voor diversiteit en inclusiviteit bieden we dus ook concrete oplossingen om in een krappe arbeidsmarkt toch kandidaten te blijven vinden.

De naadloze integratie van CorTexter’s Bias Detector software vind je na activatie op een eigen tabblad in Carerix. Bestaande teksten worden ingelezen, of je schrijft een nieuwe; vervolgens vindt alle analyse plaats in één overzichtelijk scherm. Als je klaar bent, sla je de geoptimaliseerde vacature op en kan je verder in het wervingsproces zonder iets te hoeven kopiëren of tussen systemen te schakelen.

De Bias Detector software van CorTexter is beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits. Onze taaldetectie stelt automatisch de juiste taal in.

Wil ook jij deze software binnen Carerix gaan gebruiken? Neem contact met ons op via onderstaand e-mailadres. Wij regelen dan in samenwerking met Carerix de technische activatie van onze schrijfhulp voor jouw organisatie.