Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

HRlinkIT

HRlinkIT is de Belgische partner van Carerix die organisaties ondersteunt bij de implementatie, koppelingen, integratie en het beheer van Talent Acquisitie oplossingen.
Als HR-technologie architecten streeft HRlinkIT naar duurzame vertrouwensrelaties waarbij in zowel hun diensten als oplossingen het HR-beleid centraal staat.

Als implementatie-partner van Carerix ondersteunt HRlinkIT HR-dienstverleners bij alle fases die deel uitmaken van het beheer van Talent Acquisitie oplossingen:

 • Technologie
  Samen met Carerix ontwikkelt HRlinkIT diverse portals die de communicatie met alle betrokken partijen (kandidaten, leveranciers en klanten) vereenvoudigt en centraliseert.
  Tamo, de recruitment analytics tool die door HRlinkIT ontwikkeld werd en ervoor zorgt dat je meer inzicht krijgt je online traffic, werd geïntegreerd in de Carerix applicatie.
 • Implementatie
  HRlinkIT is de Belgische implementatiepartner van Carerix.
 • Koppelingen
  Zij bouwen en onderhouden integraties met zowel front office en back office alsook met klantsystemen.
 • Value added reseller
  Samen met Carerix zijn zij in staat om heel gerichte klantoplossingen te realiseren.
 • Recruitmentsites
  Onder het label Talmark, een partnership tussen het digitaal communicatiebureau Concepts2Go en HRlinkIT, bieden zij oplossingen voor branding, marketing en HR.

HRlinkIT is een thought leader op het vlak van talent acquisitie waar inspireren en realiseren centraal staan. Werken in teams van ervaren mensen met een ondernemende mentaliteit, aangevuld met professionele en gespecialiseerde partners waar nodig. Dit maakt het mogelijk om op het vlak van Talent Acquisitie innovatieve totaaloplossingen aan te bieden.
Oplossingen waar ook o.a. Randstad Professionals, Tempo-Team Professionals, XPE, Adecco, Experis, Jobpunt Vlaanderen, AG Insurance, IPG… beroep doen.