Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

IntraData

IntraData is gespecialiseerd in ontwikkeling van software op het gebied van online digitaal archief beheer en maakt sinds 2008 deel uit van de Solipsisgroep. In 1996 kwam de eerste versie van de in eigen huis ontwikkelde oplossing IntraOffice op de markt, een applicatie voor digitaal archiefbeheer en documentdistributie.

IntraOffice gaat voor het leveren van de beste oplossing voor 100% papiervrij, via het internet; archiveren, publiceren en rechtsgeldig afhandelen van alle documenten tussen aanbieder en afnemer. Hiermee versnel je het administratieve proces, verbeter je de kwaliteit, optimaliseer je de document- en informatie afhandeling en het bespaart kosten en belasting van het milieu.

De oplossing is volledig internet gebaseerd en kan zowel als SaaS of als on-premise worden afgenomen. IntraOffice wordt dagelijks door meer dan 45.000 organisaties gebruikt en is in 7 landen operationeel en in 7 talen beschikbaar.

Simon Kornbum Commercieel en portfoliomanager (CCO)
+31 (0)20 316 02 50 solipsisdocumentmanagement.com
Simon Kornbum Commercieel en portfoliomanager (CCO) info@intradata.nl +31 (0)20 316 02 50 solipsisdocumentmanagement.com