Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Plan4Flex

Plan4Flex helpt bedrijven die te maken hebben met ingewikkelde planningsvraagstukken of een sterk wisselende personeelsplanning. Van een naadloos passende planning en kloppende urenregistratie tot een gebruiksvriendelijke app met alle informatie voor je uitzendkrachten. De software laat je efficiënter werken, vermindert handmatig werk, verkleint de foutmarge en geeft je inzicht in digitale dossiers en rapportages die jou helpen om betere beslissingen te nemen.

Je werkt naast Plan4Flex ook nog met andere software. Om het werken met verschillende tools zo makkelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, investeren wij in integraties met recruitmentsoftware zoals Carerix, Ook hebben we koppelingen met verschillende ID-scanners, BI-tools, GPS-trackers of andere tools die veel gebruikt worden in onze branche. Zo leveren we samen de beste service voor onze klanten.

Werk, vervoer en huisvesting: met Plan4Flex heb je één operationeel systeem voor al je processen, van inschrijving tot loonstrook.

Plan4Flex is een product van e-Wings ICT. Kijk voor meer informatie op www.plan4flex.nl.

Plan4Flex logo
Dréann van den Akker Commercieel directeur
088-6906999 plan4flex.nl
Dréann van den Akker Commercieel directeur info@ewingsict.nl 088-6906999 plan4flex.nl