Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Talmark

Talmark is dé specialist. Zij verbinden kennis van recruitment met creatief vermogen in branding, digital marketing en webtechnologie. Met meer dan 15 jaar ervaring helpen ze topwerkgevers en succesvolle bemiddelaars in Nederland, België en Duitsland nieuwe medewerkers voor de vacatures van vandaag en talent voor de toekomst te bereiken en binnen te halen. Talmark biedt jou als werkgever, recruiter of bemiddelaar een solide aanpak die werkt. Creatieve concepten en slimme digitale oplossingen voor duurzaam succes op de arbeidsmarkt.

Talmark biedt oplossingen voor digitale communicatie voor HR bemiddelaars en werkgevers. Als een van de weinige digital marketing agencies in Nederland focust Talmark zich volledig op het vinden, verleiden, boeien en betrekken van talenten met:

Connected careersites

Een slimme recruitment-, werkenbij- of career site is onmisbaar in de huidige arbeidsmarkt. Wij maken impactvolle websites met aantrekkingskracht. Voor werkgevers én voor bemiddelaars. Geoptimaliseerd voor mobiel, voorzien van de modernste features, modulair uitbreidbaar en gereed voor de toekomst. Wij zorgen voor de juiste balans in beleving en een sollicitatieproces dat naadloos aansluit op de Carerix applicatie.

Employer brand

Werven van nieuwe medewerkers en aantrekkelijk zijn voor nieuwe talent is voor steeds meer werkgevers een grotere uitdaging dan het vinden van nieuwe klanten. Alle reden dus om je werkgeversmerk prominent op de agenda te zetten. Hiermee leg je immers het fundament voor duurzaam succes op de arbeidsmarkt. Lees hoe wij je daar met een even praktische als verfrissende aanpak in begeleiden.

Recruitment campaigns

Wij helpen je om je werkgeversmerk te activeren op sociale media, Google en andere kanalen. We bereiken hypertargeted doelgroepen met aansprekende communicatieconcepten en realiseren traffic naar jouw connected campagne- of werkenbij-site, mobile proof en Google optimized. Talmark biedt een integrale, unieke propositie waarbij recruitmentcampagnes de cirkel rond maken.

Ervaren specialist

In 2001 zijn we gestart als Concepts2Go. Al vanaf het allereerste moment werken we voor klanten in de arbeidsmarkt. Met een team van creatives, marketeers en web developers bieden we niet alleen strategische communicatieconcepten, maar realiseren we die ook van A tot Z. De overname van Rise in 2012 markeert onze verdere specialisatie in de arbeidsmarkt en de start van Talmark. Met ons team van Talmarketeers werken we voor vooraanstaande bemiddelaars en topwerkgevers.

Meer weten? Ricardo Risamasu Partner

Heb je vragen, neem dan contact op met:

+ 31 (0)30 677 32 01 talmark.nl
Meer weten?

Heb je vragen, neem dan contact op met:

Ricardo Risamasu Partner info@talmark.nl + 31 (0)30 677 32 01 talmark.nl