HRLinkiT

HRlinkIT is de Belgische partner van Carerix die organisaties ondersteunt bij de implementatie, koppelingen, integratie en het beheer van Talent Acquisitie oplossingen. Als HR-technologie architecten streeft HRlinkIT naar duurzame vertrouwensrelaties waarbij in zowel hun diensten als oplossingen het HR-beleid centraal staat.

Samenwerking met Carerix

Als implementatie-partner van Carerix ondersteunt HRlinkIT HR-dienstverleners bij alle fases die deel uitmaken van het beheer van Talent Acquisitie oplossingen.

 • Technologie
  Samen met Carerix ontwikkelt HRlinkIT diverse portals die de communicatie met alle betrokken partijen (kandidaten, leveranciers en klanten) vereenvoudigt en centraliseert.
  Tamo, de recruitment analytics tool die door HRlinkIT ontwikkeld werd en ervoor zorgt dat je meer inzicht krijgt je online traffic, werd geïntegreerd in de Carerix applicatie.
 • Implementatie
  HRlinkIT is de Belgische implementatiepartner van Carerix.
  Koppelingen
  Zij bouwen en onderhouden integraties met zowel front office en back office alsook met klantsystemen.
 • Value added reseller
  Samen met Carerix zijn zij in staat om heel gerichte klantoplossingen te realiseren.
 • Recruitmentsites
  Onder het label Talmark, een partnership tussen het digitaal communicatiebureau Concepts2Go en HRlinkIT, bieden zij oplossingen voor branding, marketing en HR.

Contactpersoon

Benieuwd hoe onze oplossing voor jou werkt?

Vraag een demo aan en zie hoe Carerix voor jou werkt. Op basis van jullie workflow en werkprocessen en onze ruime ervaring geven wij jou een gepersonaliseerde demo. Ook nemen we je mee in de technologische ontwikkelingen rondom recruitment.