Oak HRM

Jij maakt de perfecte match, Oak HRM zorgt ervoor dat jouw backoffice in orde is. Wil je het volledige juridisch werkgeverschap aan Oak HRM overlaten? Of alleen een deel van de diensten uitbesteden? Oak HRM zorgt ervoor!

Samenwerking met Carerix

Als toonaangevende leverancier van frontoffice software begrijpen wij hoe belangrijk het is om jouw bedrijf te ondersteunen bij je kernactiviteiten. Daarom zijn wij trots op onze samenwerking met Oak HRM, specialist op het gebied van backoffice dienstverlening.

Onze volledige koppeling met het platform van Oak HRM biedt je het beste van beide werelden. Je werkt met gespecialiseerde software tools die zorgen voor een efficiënte werkwijze, zonder onnodige data entry werkzaamheden en volledige ontzorging op administratief vlak.

De samenwerking tussen Carerix en Oak HRM betekent dat je kunt vertrouwen op de kennis en expertise van twee toonaangevende spelers in de HR-dienstverlening. Onze gezamenlijke dienstverlening biedt jouw bedrijf de ondersteuning die het nodig heeft om te groeien.

Benieuwd hoe onze oplossing voor jou werkt?

Vraag een demo aan en zie hoe Carerix voor jou werkt. Op basis van jullie workflow en werkprocessen en onze ruime ervaring geven wij jou een gepersonaliseerde demo. Ook nemen we je mee in de technologische ontwikkelingen rondom recruitment.