Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Newsletter 43- februari 2020

 

Februari 2020 – Multipessoal Portugal kiest Carerix | Het verschil tussen nieuwe klanten & bestaande klanten | Facebook for Jobs & Google for jobs | Events
Website www.carerix.com
Bekijk deze e-mail
in je browser
Persbericht: Multipessoal Portugal kiest Carerix als toekomstbestendig recruitment platform
Als onderdeel van hun digitale transformatie strategie, kiest Multipessoal Portugal voor Carerix als toekomstbestendig ATS en CRM platform. De volgende stap is het werken aan een blueprint, waarmee alle bedrijfstakken van Multipessoal Portugal de voordelen van Carerix kunnen ervaren.
Lees het persbericht »

Het verschil tussen nieuwe klanten & bestaande klanten

Iedereen wil dat een organisatie groeit. We focussen ons op sales en vragen regelmatig aan bestaande klanten of zij nog wel tevreden zijn. Het lijkt de perfecte combinatie om een organisatie te laten groeien, maar is dat ook zo? Volgens velen is het een misvatting. Het werven van nieuwe klanten bezorgt uiteraard groei, maar het behouden van bestaande klanten is waar veel winst te behalen valt. Toch doen we hier vaak onvoldoende mee en staat de achterdeur soms wagenwijd open. Hoe komt dit en wat kunnen we hiertegen doen?

Alain Vacquier, Customer Success Manager bij Carerix, vertelt je er meer over in zijn blog.

Lees het artikel »

Gaat Facebook Jobs Google For Jobs achterna?

In 2018 lanceerde Facebook in Nederland al een eerste versie van Facebook Jobs. Deze gelanceerde functionaliteit geeft je de mogelijkheid om gratis vacatures op Facebook te plaatsen. Het voordeel? Facebook heeft ten opzichte van LinkedIn ongeveer 4 keer zoveel gebruikers en geeft je dus ook de ruimte een lager opgeleide doelgroep te bereiken. Waar LinkedIn vooral zakelijke gebruikers heeft, heeft Facebook een wat bredere mix van mensen en doelgroepen.

Benieuwd naar het verschil tussen Facebook Jobs & Google for Jobs? Wij vertellen het je.

Lees het artikel»

In the spotlight

Ratecard
80% van de bedrijven denkt dat zij een superieure experience levert aan hun kandidaten, klanten en/of medewerkers, echter in realiteit is dit maar 8%. Het verschil tussen perceptie en realiteit wordt ook wel “The Experience gap” genoemd.Ratecard helpt jou grip te krijgen op jouw kandidaat-, klant- en/of medewerker “Experience Gap”. Vraag geautomatiseerd feedback of referenties uit via e-mail en/of SMS gedurende jouw processtappen (bijv. intake gesprekken, plaatsingen, off boarding, etc.) in Carerix en verbeter jouw kandidaat-, klant- en medewerkers experience.Ontdek Ratecard »
Valicare
Valicare is de nieuwe pre-employment screening tool die veilig en eenvoudig de kandidaten in jouw sollicitatieprocedure screent. VOG, ID, BIG en meer! Bespaar tijd en verhoog de betrouwbaarheid richting opdrachtgevers.Beschikt de voorgestelde chauffeur wel over een geldig rijbewijs? Mag de buitenlandse kandidaat hier eigenlijk wel werken en klopt zijn ID? Heeft de kandidaat voor die hoge functie inderdaad de behaalde diploma’s? Heeft de ZZP’er voor die financiële klus wel een geldig KvK nummer of BTW nummer? Valicare biedt hier antwoord op.Ontdek Valicare»

Carerix@events

Carerix komt graag in contact met bestaande en nieuwe relaties. Daarom zijn wij regelmatig aanwezig op HR (Tech) events door heel Nederland en geven wij demo’s en interessante breakout-sessies.

Demo Night
31 maart 2020 – Van der Valk Houten
Demo Night is een spin-off van Demo Day waarbij één type technologie centraal staat en maximaal 6 leveranciers hun oplossing pitchen.
Gratis aanmelden »
Werf& Live
28 mei 2020 – De Fabrique Utrecht
Vijfde editie van het event waar de impact van arbeidscommunicatie en recruitment centraal staat.
Schrijf je in »
Nieuws gemist? Lees het hieronder:

Carerix op LinkedIn
Carerix op Twitter
Carerix op Facebook
Carerix op YouTube
Carerix Website
Neem contact op met Carerix
Copyright © 2020 Carerix, All rights reserved
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt ingeschreven. Om je zo goed mogelijk te kunnen informeren wat de Carerix oplossingen voor je bedrijf kunnen betekenen, gebruiken we je persoonsgegevens om relevante nieuwe informatie te verstrekken, uit te nodigen voor interessante bijeenkomsten, of andere contacten die je kunnen helpen in je keuze en gebruik van Carerix oplossingen. Zie ons privacy statement.Carerix
Cornerstone Business park Rotterdam The Hague Airport
Rotterdam Airportplein 28
3045 AP RotterdamVoeg Carerix toe aan uw adressenboek

Wat zijn uw voorkeuren voor het ontvangen van onze nieuwsbrief?
U kunt uw e-mailvoorkeuren bijwerken of uitschrijven.

Lees meer nieuws