30 mei 2022

Collega in de spotlight – Talissa

Talissa Veira, 30 jaar en komt uit Wateringseveld. Functie bij Carerix Content marketeer

Nieuwsgierig hoe het is om bij Carerix te werken? Wij stellen je voor aan onze collega’s! Zij vertellen wie ze zijn, wat ze doen bij Carerix en waarom ze graag bij Carerix werken.
Deze keer in de spotlight: Talissa Veira. Maak kennis met haar en kom achter iets wat niet veel mensen van haar weten :-).

Wie?
Talissa Veira, 30 jaar en komt uit Wateringseveld (maar, voor het gemak Den Haag)

Functie bij Carerix
Content marketeer

Wie is Talissa

Talissa woont samen met haar vriend en heeft 2 kindjes. Ryan van 3 en Zoë van 11 maanden. Ze werkt iets meer dan 2 jaar bij Carerix, 4 dagen per week.
“Hobby’s, goede vraag! Wat doen “normale” mensen? Uit eten, wijntjes drinken, af en toe naar een festival? Maar, ik geniet eigenlijk nog het meest van heerlijk thuis zijn. Samenzijn met mijn kinderen, genieten van mijn tuintje. Ook sport ik graag, dat is dan even een me-time momentje. Dus ik ben geregeld te vinden in de sportschool waar ik graag groepslessen volg”.
Wat niet veel mensen van Talissa weten is dat ze soms bijklust als babs, jazeker: trouwambtenaar. “Helaas heb ik de afgelopen periode niet veel bruiloften gehad, dus ik ben misschien een beetje roestig, maar trouwen heeft voor mij iets magisch. The Weddingplanner, die film, is ook absoluut my guilty pleasure”.

Wat maakt jouw functie leuk?

“De afwisseling in het werk. Het creatief bezig zijn. De ene dag ben ik bezig met een klantcase en de volgende dag ben ik bezig met het organiseren van een webinar of event. Ik ben afgestudeerd voor de opleiding communicatie en heb als recruiter gewerkt, dus deze werkzaamheden liggen heel erg in lijn met mijn ervaring en zijn een perfectie mix voor mij!

Hoe ziet een typische dag er bij Carerix voor jou uit?

“Zullen we de maandag eruit lichten? Op maandag beginnen we altijd met een teamoverleg, even de week doorspreken. Welke projecten lopen er op dit moment, wie doet wat, waar kunnen we elkaar mee helpen? Gedurende de dag begint ook de mail weer volop binnen te stromen, denk bijvoorbeeld aan klanten die een demo willen, partners die vragen hebben, interne collega’s, ik neem daar altijd een moment voor om hen goed te kunnen beantwoorden. Verder bemoei ik me ook met events, zowel intern als extern. Materialen voor beurzen, welke collega gaat erheen, hebben we een goede case voor bijvoorbeeld een sessie?
Ook hou ik me bezig met de mailings die wij versturen. Komt toch best veel bij kijken. Denk aan het aanleveren, controleren van teksten, verzorgen van beeldmateriaal, werken de links in de mail etc. Mooie volle agenda dus”!

Hoe zou je de organisatie omschrijven?

Even denken, misschien is het wel leuk om te vertellen hoe mijn indruk eerst was en hoe het nu is. Ik werk er nog niet heel erg lang en mijn sollicitatie staat nog vers in mijn geheugen. Ik werd gebeld door Mike, mijn leidinggevende. Hij nodigde me uit voor een gesprek bij Carerix. Waarbij ik in eerste instantie niet direct enthousiast was, want ik dacht: is software wel wat voor mij?
Maar zodra ik Carerix binnenstapte draaide mijn beeld en mijn indruk 180 graden! De organisatie is heel open. Ook het gesprek met de directeur was prettig, los en gaf me echt een goed gevoel. De sfeer is voor mij toen echt doorslaggevend geweest. Echt een leuk bedrijf met een open en relaxte sfeer, dit past bij me”.

Wat maakt het voor jou zo leuk om bij Carerix te werken?

“Goede vraag! Ik denk vooral de combinatie van het bedrijf zelf, de cultuur, de collega’s, de open sfeer, de gesprekken tijdens de lunch, maar ook het werk zelf. Ik kan echt leuke dingen bedenken die direct onze klanten aanspreken. Mij spreekt de doelgroep, de recruitmentbranche echt aan. Dit moet je leuk vinden en voor mij is dit echt een toevoeging aan een super goede werksfeer”.

Wat zou je tegen iemand zeggen die bij Carerix wilt werken?

“Nou, doen! Zeker als je bij mij in het team komt ? Het is wel belangrijk om ook te matchen met de cultuur. We hebben gepassioneerde en heel betrokken mensen werken en de platte organisatie is iets waar je van moet houden, maar de koffie zal klaar staan en laat je net als ik verrassen door de vriendelijke collega’s”.

Wil je zelf nog iets toevoegen?

Nee, leuk! Goede vragen ? Ik hoop dat als mensen dit lezen ze in ieder geval nieuwsgierig worden om eens te komen praten, want net als ik moet je echt ervaren hoe het hier is!

Dankjewel Talissa, weer een mooie toevoeging aan het lijstje collega’s in de spotlight!
Ben je nieuwsgierig geworden naar Carerix? Twijfel niet en kijk op onze site voor alle openstaande vacatures en solliciteer direct. Volgende keer zal Rozanne Hagendoorn in de spotlight staan.

Meer in