PRO HRM

PRO HRM biedt een fullservice backofficedienstverlening voor uitzend- en detacheringsbureaus. Van contracten opstellen tot salaris en marges uitbetalen. Voor intermediairs, hun opdrachtgevers én medewerkers. Dankzij onze professionele adviezen, optimale processen en slimme systeemoplossingen groeien onze klanten sneller.

Samenwerking met Carerix

Als je op zoek bent naar een efficiënte en effectieve manier om je uitzendbureau, detacheringsbureau of recruitmentbureau te runnen, dan is een samenwerking tussen Carerix en PRO HRM de perfecte oplossing voor jou. Door het combineren van de frontoffice van Carerix en de backoffice van PRO HRM, kun je al je werkzaamheden efficiënter uitvoeren en onnodig of dubbel werk voorkomen. Ook worden administratieve fouten verminderd, waardoor je meer tijd kunt besteden aan de kerntaken van je bedrijf.

Met de samenwerking tussen Carerix en PRO HRM kun je rekenen op een persoonlijke, klantgerichte benadering en een op maat gemaakte oplossing voor jouw bedrijf.

Contactpersoon

Gerelateerde partners

Benieuwd hoe onze oplossing voor jou werkt?

Vraag een demo aan en zie hoe Carerix voor jou werkt. Op basis van jullie workflow en werkprocessen en onze ruime ervaring geven wij jou een gepersonaliseerde demo. Ook nemen we je mee in de technologische ontwikkelingen rondom recruitment.