Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Profileer je als werkgever met altijd actuele vacatures

Totaaloplossing voor recruitmentproces en werken-bij site

De krapte op de arbeidsmarkt is voelbaar. Alle reden dus om je als werkgever te profileren met een aantrekkelijk employer brand en goed vindbare vacatures. Carerix biedt een totaaloplossing met de slimste recruitment software en een professionele werken-bij website. Sla die dubbelslag. Breng met onze oplossing je recruitmentproces, je werkgeversmerk en je career site in één keer op orde!

Bekijk de voorbeelden
In 5 stappen alles geregeld

Heb je extra ondersteuning nodig, bijvoorbeeld op het gebied van fotografie, video of tekst? Of wil je advies en creatieve expertise voor jullie werkgeversmerk of misschien een arbeidsmarktcommunicatie campagne? Maak gebruik ons netwerk van specialisten en bouw de oplossing die past bij jullie bedrijfssituatie en wervingsvraag.

We richten je recruitment proces in met Carerix Corporate

We ontwerpen de Carerix career site in de huisstijl van je bedrijf

We plaatsen je webteksten en integreren je vacatures

Samen zetten we de puntjes op de i en lanceren we de site

Wij zorgen ervoor dat je proces en site up-to-date blijven

Geïnteresseerd?

Zorg dat je zichtbaar wordt op de arbeidsmarkt en breng met één oplossing ook je recruitmentproces op orde. Sla met Carerix Corporate die dubbelslag. Verstuur vandaag nog je aanvraag en ontvang binnen een werkdag een offerte.Vragen of direct persoonlijk contact? Bel of mail met Edwin Witte