• Mid- en Backoffice

Akyla

Wil je als uitzender, payroller of detacheerder eenvoudig en snel uren verwerken? Met de urenregistratie van e-UUR kun je snel en eenvoudig 100% digitaal uren verwerken. Dit kan in jouw eigen platform voor flexwerk, e-UUR, maar ook in de app die jij, jouw flexkrachten en jouw inleners bij het platform kunnen downloaden.

Kenmerken

  • Software specialist in portals & apps voor uitzend- payroll- en detacheringsorganisaties
  • Een oplossing voor het hele recruitmentproces
  • Geen zorgen meer over complexe cao regels en veranderingen.
  • Overuren, tijd voor tijd, en ook onkosten worden middels de app van Akyla verwerkt.

Koppeling Carerix

Vanuit je Carerix applicatie maak je de plaatsing aan (informatie over de contactpersoon, info kandidaat en vacature). Dit proces loop je door en je maakt de plaatsing af. Met één druk op de knop wordt vanaf hier alle ingevoerde gegevens naar Akyla gestuurd. Vanaf hier begint de onboarding van een kandidaat (het op contract gaan zetten van een medewerker). Zijn alle gegevens correct ingevuld en aangeleverd door de kandidaat? Dan kan ook het contract digitaal worden ondertekend via de app. Vanaf hier kun je beginnen met het invoeren van je uren.

Wil je dit ook inzetten voor jouw organisatie? Wij praten je graag bij over wat voor jouw organisatie de beste aanpak is.

Contactpersoon

Evelien van het Reve

Account Executive

sales@akyla.nl
+0534837538

Gerelateerde integraties

Gerelateerd nieuws

Benieuwd hoe onze oplossing voor jou werkt?

Vraag een demo aan en zie hoe Carerix voor jou werkt. Op basis van jullie workflow en werkprocessen en onze ruime ervaring geven wij jou een gepersonaliseerde demo. Ook nemen we je mee in de technologische ontwikkelingen rondom recruitment.