• Email & Agenda
  • Marketing

MailChimp

MailChimp is een veel gebruikte software voor e-mailmarketing. Automatiseer het versturen van Nieuwsbrieven met een gebruiksvriendelijke interface. Statistieken geven je duidelijk inzicht en MailChimp maakt het je makkelijk om verbeteringen aan te brengen en te testen, bijvoorbeeld met A/B testing.

Kenmerken

Één van de e-mailmarketing instrumenten binnen het Carerix platform is de integratie van het professionele e-mailsysteem MailChimp. Volledig passend binnen de workflow in Carerix. Met deze koppeling krijg je inzicht enerzijds in welke klanten en prospects in je dienstverlening geïnteresseerd zijn. Anderzijds weet je welke kandidaten/freelancers jouw nieuwsbrieven gelezen hebben en naar welke topics de meeste interesse uit gaat. Met als ultieme doel verrijkte informatie om de ultimate match te realiseren.

  • De nieuwsbrief klik/lees resultaten zijn goed meetbaar, deze zijn gekoppeld aan de desbetreffende persoon in het Carerix systeem
  • Je handelt gerichter op basis van relevante informatie die omgezet wordt in andere vervolgacties
  • Gebruik de meetresultaten uit MailChimp om de beste commerciële stap te zetten

 

Koppeling Carerix

Met een platform met voldoende (kwalitatief goede) data, kun je jouw doelgroep zeer gericht en persoonlijk benaderen met relevante content en vacatures. Zo weet je bijvoorbeeld precies wie jouw mailing opent en hoe vaak er wordt doorgeklikt naar je blogs en vacatures.

Je kunt bijvoorbeeld enkele dagen na het uitsturen van de nieuwsbrief een lijstje met de ­ontvangers maken die op een specifieke link hebben geklikt. Aan hen stuur je een specifieke vervolg ­mailing of gebruik deze informatie om ze specifiek na te bellen. Dit is in feite een heel simpel voorbeeld van wat je voor elkaar kunt krijgen met marketing automation.

  • MailChimp is volledig geïntegreerd binnen Carerix en dus is het onderdeel van je dagelijkse workflow.
  • De MailChimp integratie met Carerix is gratis, deze kun je met zelf activeren met een druk op een knop.
  • Je dient een betaalde MailChimp licentie te hebben (Premium, Standard of Essentials).
  • Je hebt de keuze uit vele standaard templates. Je kunt deze aanpassen naar jouw wensen.

Gerelateerde integraties

Vraag meer informatie aan

Meer weten? Neem dan contact met ons op  voor meer informatie.