Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

HubSpot

De arbeidsmarkt wordt steeds meer kandidaat-gedreven. Daarom is het belangrijk om kandidaten op het juiste moment met de juiste boodschap te bereiken. Als je contacten integreert en weet waar in het wervingsproces zij zich bevinden, werk je altijd een stap vooruit. Of je nu in HubSpot of Carerix werkt. Wanneer je klanten en kandidaten synchroon lopen, heb je toegang tot een breed scala aan marketingautomatiseringstools van HubSpot.  Met tools zoals workflows, het volgen van sociale media en het vastleggen van leads kun je kandidaten aantrekken en hen op het juiste moment in het proces voorzien van passende informatie.

Hoe werkt de HubSpot integratie in Carerix?

Verbindt ATS met CRM
Een ATS die is gekoppeld aan je CRM, stroomlijnt je wervingsproces. Zo kun je bijvoorbeeld talentpools koppelen aan klanten. Op deze manier kunnen klanten en kandidaten met elkaar praten, ook als ze in aparte systemen blijven. Recruiters kunnen hierdoor datagedreven beslissingen nemen.

Real-time synchronisatie tussen contacten, bedrijven en status
Wanneer nieuwe kandidaten of klanten aan het ATS worden toegevoegd, worden deze automatisch gesynchroniseerd met je CRM-systeem en vice versa. Hetzelfde gebeurt bij de wijziging van contacten in een van de systemen.

Breidt je Carerix applicatie uit met tools voor marketingautomatisering
Met HubSpot kun je al je marketinginspanningen beheren vanaf één centrale plek. Met campagnes trek je kandidaten en klanten aan en met relevante content houd je ze betrokken. Je kunt daardoor op het juiste moment in het traject van de kandidaat / klant contact met hen op nemen.

Sales en recruitmentteams hebben toegang tot dezelfde informatie
Door ATS en CRM te koppelen kunnen beiden teams actie ondernemen zodra zich een nieuwe kans voordoet.