Blue services Group

Alle administratieve, juridische, fiscale en financiële aspecten van het vak kun je overlaten aan de Blue Service Group. Ook wanneer je zelf juridisch werkgever bent en ‘de omzet door de boeken wilt hebben’. Urenbriefjes verwerken, verloning, facturatie of debiteurenadministratie? Blue Service Group regelt alle backofficewerkzaamheden.

Samenwerking met Carerix

Het runnen van een uitzendbureau brengt veel uitdagingen met zich mee. We begrijpen dat het opzetten van de juiste software voor de frontoffice slechts het begin is. Je hebt ook een goede backoffice nodig, inclusief de juiste arbeidscontracten, samenwerkingsovereenkomsten en salarisadministratie voor je medewerkers. Het is belangrijk om de risico’s goed te managen en voldoende cashflow te hebben om onverwachte uitdagingen het hoofd te bieden.

Wij zijn trotse Partner van Blue Services Group omdat zij als backoffice dienstverlener de perfecte oplossing zijn om deze uitdagingen aan te gaan. Blue Services Group biedt een complete backoffice dienstverlening, waardoor we jouw organisatie samen kunnen uitbouwen tot een professioneel, gecertificeerd en gezond bedrijf. Door onze samenwerking met Carerix voor de frontoffice software ben je verzekerd van een optimale koppeling en integratie tussen de front- en backoffice.

Contactpersoon

Gerelateerde partners

Benieuwd hoe onze oplossing voor jou werkt?

Vraag een demo aan en zie hoe Carerix voor jou werkt. Op basis van jullie workflow en werkprocessen en onze ruime ervaring geven wij jou een gepersonaliseerde demo. Ook nemen we je mee in de technologische ontwikkelingen rondom recruitment.