28 april 2022

Collega in de spotlight – Misja

Maak kennis met de personen achter Carerix. Wie zijn ze, wat doen ze binnen Carerix en wat maakt het zo leuk om bij Carerix te werken?
Wij geven je antwoord op deze vragen. Deze keer hebben we Misja van der Velden het hemd van het lijf gevraagd. Kom erachter wanneer je Misja kunt tegenkomen en waarom hij na al die jaren nog steeds voor Carerix kiest.

Misja van der Velden 43 jaar en woont in Zoetermeer

Functie bij Carerix

Manager new business sales

Wie is Misja?

Misja werkt al ruim 10 jaar bij Carerix in de functie van manager new business sales. Hij heeft een zoon van 14 woont in Zoetermeer en is zeer sportief!
“Ik zie mezelf wel als een sportief persoon, ik fitness 5 dagen in de week en ik zit graag op de racefiets.”
Wat niet veel mensen weten is dat Misja heel erg handig is. “Ik klus graag, mijn familie weet me wat dat betreft altijd goed te vinden en maken daar gretig gebruik van”. Van tegels zetten tot het wegwerken van stroomdraden door ze in de muur te vrezen, je kan hem prima bellen voor een klusje.

Hoe ziet een typische dag bij Carerix er voor jou uit?

“Hoe zal ik dat eens uitleggen. Door de afwisseling is het moeilijk om het in een dag te gieten. Ik ben natuurlijk manager van het salesteam. Hoewel ik mezelf niet echt zo zie, ik zie mezelf meer als coach of meewerkend voorman.
Ik begin mijn dag altijd met een rondje bellen, of, wanneer ik op kantoor ben een één op één. Ik vind het belangrijk om goed te overleggen met het team. Bij te praten, maar ook om te ondervangen wanneer ze hulp nodig hebben en met welke salestrajecten ze bijvoorbeeld bezig zijn. Ik wil ze vooral graag helpen door ze te begeleiden in de salestrajecten en te sparren over de beste oplossing richting de klant. Het is en blijft natuurlijk een salesfunctie, dus ook de pipeline hou ik goed in de gaten. Ik vind het prettig om duidelijkheid te bieden aan het team, waar gaan we heen en aan welke knoppen moeten we draaien om succesvol te zijn? Voor de rest overleg ik ook veel met andere collega’s, zoals de andere teamleads om op meer strategisch niveau te kijken naar de lange- en de korte termijnvisie van de organisatie”.

Hoe zou je Carerix als organisatie omschrijven?

“Onze organisatie is een club super gepassioneerde mensen die samenwerken in Rotterdam. De organisatie voelt warm en huiselijk aan en iedereen is heel toegankelijk. Harde werkers, maar absoluut tijd voor een geintje en oprechte interesse in elkaar. Wat ik ook heel duidelijk naar voren vind komen is dat wij een platte organisatie zijn. Meedenken en oplossen is iets voor iedereen, niet alleen voor de directie”

Wat maakt het voor jou in het bijzonder leuk om voor Carerix te werken?

“Voor mij persoonlijk is dit het snijvlak tussen IT en de recruitment. Ik ben van huis uit echt een (nog net geen) IT nerd. Ik ben afgestudeerd systeembeheerder, maar heb ook lang in de recruitment gewerkt. Voor mij is Carerix echt alles in één. Het spreekwoordelijke mes snijdt aan 2 kanten. Het met recruitment bezig zijn om het vervolgens te kunnen automatiseren met onze software. Wat mij ook heel erg aanspreekt is dat iedereen heel erg toegankelijk is. Of het nu de CEO is of een van onze ontwikkelaars. Dit maakt het voor mij heel fijn om met alle collega’s echt samen te werken. Je merkt dat we allemaal hetzelfde doel nastreven. Tevreden klanten, een mooi product en een goede werksfeer”.

Wat zou je tegen iemand zeggen die bij Carerix wilt solliciteren?

Meteen doen! Ik denk dat je bij Carerix echt alle kanten op kan. Je kan aan de slag als Sales in mijn team. Wil je meer de techniek kant op, dan helpen we je die richting op. Wat je met name ziet is dat mensen niet alleen verticaal doorgroeien, maar ook horizontaal. Van Sales tot Product Owner. Omdat ze toch een andere functie ambiëren, maar graag bij Carerix willen blijven werken. Deze organisatie helpt je en wil je graag houden.

Wil je zelf nog iets toevoegen?

Ik denk dat men nu een goed beeld heeft gekregen van wat het voor mij zo leuk maakt om bij Carerix te werken.
Top!

Bedankt Misja! Wil je meer weten over waarom onze collega’s zo trots zijn om voor Carerix te werken? Dan stellen we je de volgende keer graag voor aan Talissa Veira! Wil je graag een keer kennis komen maken? Geen probleem! Stuur een mail met je cv naar recruitment@carerix.com.